Hoitajan sijaisuudet Pietarsaaressa - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Haemme hoitoalan henkilöitä kesäksi töihin kauniiseen Pietarsaareen.

Sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alan opiskelija;
Tervetuloa työskentelemään kehittyvään ja moniammatilliseen tuki- ja osaamiskeskus Eskooseen, Pietarsaaren palvelukeskukseen.
Tarjoamme lähihoitajan, ohjaajan, sosiaaliohjaajan ja sairaanhoitajan sijaisuuksia. Työ meillä on monipuolista ja vaihtelevaa. Työskentelyä olisi asuntolan ja työpäivätoiminnan puolella.
Työn aloittamisesta voi keskustella lisätietojen antajien kanssa. Tarvittaessa saamme järjestettyä työntekijälle majoituksen työskentelyn ajaksi.

Toiminnassamme korostuvat laadukkaat kokonaisvaltaiset vammaispalvelut. Tehtävään kuuluu eri-ikäisten kehitysvammaisten asiakkaiden ja asukkaiden hoito, hoiva ja kuntoutus. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on lähi- tai sairaanhoitajan koulutus tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai olet alan opiskelija.


Tarjoamme tehostettua palveluasumista ja lyhytaikaista asumista erityistä tukea tarvitseville aikuisille ja lyhytaikaista huolenpitoa erityistä tukea tarvitseville lapsille. Suomenkielinen yksikkömme on aloittanut toiminnan Kivilösin kaupunginosassa Pietarsaaressa syyskuussa 2015. Kotilinnassa on 13 asuntoa, joista kaksi erillistä yksiötä ja kaksi lyhytaikaisen asumisen asuntoa.
Työ- ja päivätoimintayksikkö Veturi tarjoaa osallisuutta tukevaa toimintaa erityistä tukea tarvitseville henkilöille.

Lisätietoja

https://www.eskoo.fi/palvelukeskukset-ja-toimipaikat/pietarsaaren-palveluyksikko/kotilinna/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Mansikka-Aho 050 474 6846, minna.mansikka-aho@eskoo.fi
Anu Olli, 050 474 6824, anu.olli@eskoo.fi

Lisätietoja

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Palvelujen vastuualue, Pietarsaaren palveluyksikkö

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo on paras paikka erityistä tukea tarvitseville, kehitysvammaisille sekä lastensuojelun asiakkaille. Eskoo on hyvä ja arvostettu työnantaja.

Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Eskoon toiminnan keskiössä ovat asiakkaan tarvitsemat sosiaalihuollon erityis- ja vammaispalvelut hänen elämänkaarensa eri vaiheissa ja monitahoisissa tilanteissa. Työtämme ohjaavat arvot ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Eskoon palvelut ja vaikutukset ulottuvat pohjalaismaakuntiin sekä koko Suomeen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella. Muut palvelukeskuksemme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä. Eskoossa työskentelee noin 300 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Meillä voit kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Me Eskoossa innostumme osallisuudesta, oppivasta asenteesta sekä omien vahvuuksien käyttämisestä. Haluamme, että työntekijämme viihtyvät työssään ja voivat hyvin. Tule tekemään kanssamme tärkeää työtä ja osaksi asiantuntevaa ja moniammatillista työyhteisöämme!

Tutustu meihin www.eskoo.fi eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme ”Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo”.

Tule meille töihin!


Osoite: 68600 Pietarsaari
Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb