Hoitajan sijaisuuksia - Riihimäen kaupunki

Hoitajan sijaisuuksia - Riihimäen kaupunki

Riihikoti on Riihimäellä sijaitseva kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaisasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asukkaiden omatoimisuuden tukeminen sekä aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan ja moniammatillisen yhteistyön keinoin.
Haemme nyt hoitajia eripituisiin sijaisuuksiin 3 - 6 kk. Sijoituspaikkana on Riihikodin lyhytaikainen kuntoutumis- ja arviointiyksikkö Laku Kontiontiellä. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.
Odotamme kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaskeskeisesti, moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä luovuutta.
Kelpoisuusehto: Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5§ mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Tehtäviin valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon haussa.
Eduksi luetaan voimassa oleva lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus (LOVe).
KVTES/Jaksotyö/3-vuorotyö.

Läs mer

http://www.riihimaki.fi

Sijaisuutta koskeviin tiedusteluihin vastaa vs. palveluvastaava Sari Ahlholm, puh. 019 758 4429 tai sari.ahlholm@riihimaki.fi
Hakemukset 31.5.2019 klo 8 mennessä www.kuntarekry.fi kautta

Sosiaali- ja teveystoimi, Riihikoti
Adress: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren