Hoitajan sijaisuuksia

Haemme työntekijöitä kesäsijaisiksi kehitysvammapalveluiden asumispalveluihin. Työ on monipuolista ja sisältää asukkaiden hoitoa, tukea ja ohjausta heidän arjessaan. Palveluissamme korostuu kuntouttava työote sekä asiakkaiden kunnioittava kohtaaminen.
Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.
Tammi/ Mirjakoti sijaitsee Mellilässä. Ryhmäkoti tarjoaa pysyvän kodin kehitysvammaisille henkilöille, työ on kolmivuorotyötä. Ruusurinne sijaitsee Alastarolla. Ruusurinne tarjoaa ohjattua asumista, työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto tai alan opiskelija.
Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.
Paikat voidaan täyttää heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Asumispalveluiden esihenkilö Päivi Isotalo, puh. 02 761 2151, paivi.isotalo@loimaa.fi
Tammi/Mirjakodin lähiesimies Tuire Äikää, puh. 02 761 2163, tuire.aikaa@loimaa.fi

Loimaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimen hallinto
Osoite: Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa

Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.