Hoitajan sijaisuus - Riihimäen kaupunki

Hoitajan sijaisuus - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin Riihikotiin haetaan kuntouttavan hoitotyön taitajaa hoitajan sijaisuuteen kesäajalle. Riihikoti on kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaisasumista Kontiontien yksikössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä koskevan lain mukainen pätevyys: lähihoitajan, perushoitajan tai vastaava koulutus tai alan opiskelija. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa

Hoitaja osallistuu asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen. Työ on tiimityötä, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn tarvitaan. Työvuorot suunnitellaan yhteisöllisesti asukkaiden tarpeet huomioiden.

Odotamme kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaskeskeisesti kuntoutus arjessa huomioiden. Työ edellyttää kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä ja luovuutta.

Läs mer

http://www.riihimaki.fi

Sijaisuutta koskeviin tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Tarja Nahkuri, puh. 019 758 4426 tai tarja.nahkuri@riihimaki.fi
Hakemukset 9.6.2019 klo 16 mennessä www.kuntarekry.fi kautta

Sosiaali- ja teveystoimi, Riihikoti
Adress: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren