Hoitajan sijaisuus - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Haemme nuorekkaaseen ja iloiseen Anttilanhoviin sijaisia eri pituisiin työsuhteisiin. Arvostamme toki kokemusta, mutta tärkeintä on asenne ja ihmisläheinen työote. Työ on kolmivuorotyötä. Asiakkaamme ovat runsaasti apua ja tukea tarvitsevia aikuisia kehitysvammaisia, osa käy työ-ja päivätoiminnassa.
Haluathan olla mukana kehittämässä laadukasta, asukkaan oman elämän näköistä asumispalvelua. Työ on monipuolista tiimityöskentelyä, joka vaatii hyvät vuorovaikutustaidot. Meillä on 9 hoitajan vakanssia ja 2 ohjaajaa + esimies.
Eduksi on lääkehoitolupa ja kokemus kehitysvammahuollosta. Pyrimme kuitenkin panostamaan hyvään perehdytykseen, joten työ sopii myös alan opiskelijalle.

Anttilanhovi on 10 paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö aivan Laitilan keskustassa. Kaikki keskeisemmät palvelut ovat kävelymatkan päässä. Henkilökunta mitoituksemme on riittävä ja pystymme arjessa tarjoamaan asiakkaille riittävästi ulkoilua ja virikkeitä. Asumispalveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteereitä. Asumispalvelumme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.

Tehtävään vaaditaan soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2.asteen tutkinto tai opiskelu alalla. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Anttilantie 6, 23800 Laitila, kuoreen merkintä "Hakemus/Riina"

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi

Lisätiedot ma-pe 8-16: vs.palveluesimies Riina Iso-Pärnä, puh. 040 185 4941 tai sposti riina.iso-parna@kto-vs.fi

Anttilanhovin asumisyksikkö
Osoite: Anttilantie 6, 23800 Laitila

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantuntijapalveluina kuntayhtymä järjestää muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuu asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.

Tutustu työnantajaan