Skip to main content
test
Hoitajan sijaisuus - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä kehitysvammatyöstä kiinnostunut lähihoitaja! Tule osaksi osaavaa työyhteisöämme Paaskunnan asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Paaskunnan asumisyksikköön Turkuun, hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärelle. Jos sinulla on ihmisläheinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat olla mukana kehittämässä laadukasta asumispalvelua, tämä paikka on sinua varten. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja positiivista työskentelyasennetta. Meille on helppo tulla ilman aiempaa kokemusta kehitysvammatyöstä. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja sinulla on aikaa tehdä työsi hyvin. Työ on vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle myös monipuoliset koulutusmahdollisuudet, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Paaskunnan asumisyksikkö sijaitsee Turussa Nummen kaupunginosassa lähellä Halisten koskea. Asumisyksikkö on koti kehitysvammaisille aikuisille, jotka tarvitsevat apua, ohjausta tai tukea arjessa selviytymiseen. Itsemääräämisoikeus, kunnioittava kohtaaminen sekä oikeus oman näköiseen elämään ovat punaisena lankana tarjoamissamme palveluissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto. Loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen esim. opiskeluiden ohella. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palkkaus kohdassa on esitetty valmiin lähihoitajan 100% työajan palkka, kun LOVE-koulutukset ovat suoritettuna (LOP, PKV, PSYK). Lopullinen palkkaus määräytyy sovittavien työtehtävien ja -tuntien perusteella.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Paaskunnankatu 10 20540 Turku. Kuoreen merkintä hakuavain 276263 / Paaskunta.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/paaskunta.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Johanna Kallionpää, 040 506 5888, johanna.kallionpaa@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Paaskunta

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Paaskunnankatu 10, 20540 Turku

Rekommenderade jobb