Hoitajan toimi - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hoitajan toimi

Haemme sosiaali- ja terveysalan ammattilaista kehitysvammahoitajan toimeen Palomäen asumisyksikköön. Yksikkömme asiakkaat ovat nuoria kehitysvammaisia, joilla on suuri avun, tuen ja ohjauksen tarve. Toimintaa ohjaavat yksilöllisyys, tasa-arvoisuus, itsemääräämisoikeus ja turvallisuus. Työvälineinä käytämme mm. kuvilla strukturoitua päivä- ja viikko-ohjelmaa sekä muita autismikuntoutuksen keinoja. Kokemus autismityöstä ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tunteminen ovat eduksi. Työ on kolmivuorotyötä.

Palomäen asumisyksiköt sijaitsevat Liedon Littoisissa omakotitaloalueella noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta. Palomäen asumisyksiköiden asuintilat ovat samassa pihapiirissä kahdessa eri rakennuksessa. Asukaspaikkoja on yhteensä kymmenen. Asumisyksiköiden pihalta pääsee pururadalle ulkoilemaan, ja kävelymatkan päässä ovat myös Littoistenjärvi, urheilukenttä, kauppa ja apteekki.

Kelpoisuusehtona: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2.asteen tutkinto. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Palomäentie 2, 20660 Littoinen. Kuoreen merkintä hakuavain 220979 / Palomäen asumisyksikkö

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi

Lisätiedot ma-pe 8-16: palveluesimies Heidi Eloranta, puh. 040 180 5683 tai sposti. heidi.eloranta@kto-vs.fi

Palomäen asumisyksikkö
Osoite: Palomäentie 2, 20660 Littoinen

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO - Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantuntijapalveluina kuntayhtymä järjestää mm. tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuu asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.

Tutustu työnantajaan