Hoitajan toimi

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan taitaja! Liity osaavaan tiimiimme ja tule töihin Merenhelmen asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen koulutusmyönteisessä organisaatiossa.

Haemme hoitajia vakituiseen työsuhteeseen Merenhelmen asumisyksikköön yksikön asiakasmäärän kasvaessa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kokemusta kehitysvamma-alalta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Merenhelmen asumisyksikkö tarjoaa turvallisen ja pysyvän kodin kehitysvammaisille aikuisille. Yksikkömme sijaitsee luonnonkauniin Kemiön keskustassa, aivan palvelujen vieressä. Asukkaidemme päivittäinen tuen tarve vaihtelee yksilöllisesti. Hoitajan työ pitää sisällään asukkaidemme laaja-alaisen tukemisen, hoitamisen ja ohjaamisen päivittäisissä toimissa, vapaa-ajalla sekä asiointikäynneillä.

Asumispalvelujemme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asukkaalle hyvän, oman näköisen elämän.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Koulutie 12, 25700 Kemiö. Kuoreen merkintä hakuavain 317163 / Merenhelmen asumisyksikkö.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/merenhelmi.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Maiju Salonen, 050 528 7907, maiju.salonen@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Merenhelmen asy
Osoite: Koulutie 12, 25700 Kemiö

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.