Skip to main content
test
Hoitajan toimi - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hoitaja, tule meille tekemään merkityksellistä työtä!

Etsimme KTO:n neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 1:een hoitajaa vakituiseen toimeen. Yksikkömme sijaitsee Paimion Naskarlassa. Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, liity osaavaan joukkoomme!

Yksikkömme tarjoaa eripituisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja sekä intervallihoitoa eri-ikäisille kehitysvammaisille henkilöille. Yksikössämme teemme töitä löytääksemme ratkaisuja, toimintamalleja ja tukikeinoja kuntoutuksessa oleville asiakkaille ja heidän lähipiirilleen.

Työ on kolmivuorotyötä. Työtehtäväsi ja -päiväsi ovat monipuolisia; niihin sisältyy erilaisia asiakaskohtaamisia, joissa tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja monipuolisia kommunikaation keinoja. Toivomme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, mutta meillä et kuitenkaan työskentele yksin - tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisömme vankan tuen.

KTO:n työntekijänä saat muun muassa monipuoliset koulutusmahdollisuudet, e-passin sekä 10 SOTE -sopimuksen mukaiset lomaedut.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto eli lähihoitaja tai aikaisempi vastaava tutkinto. Myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat huomioidaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haluaisitko olla osa innokasta ja osaavaa työyhteisöämme? Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Hakemukset lähetään ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryssä. Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen:

Palveluesimies Virpi Oivanen
Kto, Nepsy 1
Myllyojantie 2
21520 Naskarla
Kuoreen merkintä hakuavain 433918 / Nepsy 1

Lisätietoja

https://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/neuropsykiatriset-kuntoutuspalvelut.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 7-15: palveluesimies Virpi Oivanen, 050 514 7257, virpi.oivanen@kto-vs.fi
tai vastaava sairaanhoitaja Jaana Pohjonen, 040 128 6029, jaana.pohjonen@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Neuropsykiatrinen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 1

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Naskarlanraitti 3, 21520 Naskarla

Rekommenderade jobb