Hoitajan toimi Kepsy - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hoitajan toimi Kepsy

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO- kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantuntijapalveluina kuntayhtymä järjestää mm. tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.
Palveluissamme korostuu asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet.
Kehitysvammapsykiatriset kriisi- ja kuntoutuspalvelut on tarkoitettu asiakkaille, joilla on kehitysvamma, autismin kirjon häiriö tai muu neuropsykiatrinen häiriö sekä psyykkisiä oireita tai käyttäytymisen haasteita.

Palveluitamme ovat
kehitysvammapsykiatrinen kriisipalvelu
intensiivinen kehitysvammapsykiatrinen kuntoutus
kehitysvammapsykiatrinen kuntoutus
tahdosta riippumattoman erityishuollon tarpeen selvittäminen
tahdosta riippumaton erityishuolto
Kehitysvammapsykiatriset kriisi- ja kuntoutuspalvelut toteutetaan moniammatillisesti asiakkaan tarpeen mukaisesti. Työskentelyyn osallistuvat lääkäri, psykologi, sosiaalityö ja lähityön kehitysvamma-alan osaajat. Tarvittaessa käytettävissä on myös toiminta-, puhe-, fysio- ja musiikkiterapeutti, kommunikaatio-ohjaaja ja seksuaalineuvoja.
Haemme joukkoomme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme, että olet kiinnostunut psyykkisesti oireilevien ja haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden hoidosta. Toivomme myös, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen ja aktiivinen. Vastapainoksi vaativaan työhön tarjoamme rennon ja joustavan työyhteisön.
Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Erkka Hakola, palveluesimies
puh. 050-5147342 arkisin 8-16
email: erkka.hakola@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Palvelukodit, Kehitysvammapsykiatrinen kriisi- ja tutkimusyksikkö
Osoite: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla

Tutustu työnantajaan