Hoitajan toimi varahenkilöstössä KTO:ssa Paimiossa

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Liity osaavaan työyhteisöömme KTO:n varahenkilöstöön. Tarjoamme monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Tervetuloa kasvavaan varahenkilöstötiimiimme. Haussa kaksi vakituista hoitajan toimea KTO:n yksiköissä Paimiossa. Varahenkilöstön hoitajana huolehdit eri yksiköiden asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Työ on kokoaikatyötä aamu- ja iltavuoroissa. Ei yövuoroja.

Olet toisten kanssa toimeentuleva ja halukas toimimaan vaihtelevissa olosuhteissa. Ammatillisesti olet valmis kohtaamaan erilaisia ihmisiä tasavertaisesti ihmisarvoa kunnioittaen. Eduksesi luemme kokemuksen kehitysvamma-alalta sekä perheiden kanssa työskentelystä. Työskentelet eri yksiköissä tarpeen mukaisesti, joten mahdollisuus liikkua yksiköiden välillä on välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Hoitaja: Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto: lähihoitaja tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on toimitettava ennen työsuhteen alkua.

Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla (kuoreen merkintä: Hoitaja, varahenkilöstö KTO).

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/Pages/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-15: palveluesimies Kirsi Äänismaa, 040 704 5715, kirsi.aanismaa@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä
Osoite: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.

Suggested jobs