Hoitajat, Kuntoutusyksikkö Privaatti Pieksämäki

Ansök senast  31.5.2024 15:00

Teemme työtä suurella sydämellä kaikki yhdessä ja toisiamme kunnioittaen. Hae mukaan Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kymmenen (10) hoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen kuntoutusyksikkö Privaattiin Pieksämäelle sopimuksen mukaan.

Privaatti- yksikkö on aikuisten 12-paikkainen yksilölliseen määräaikaiseen kuntoutukseen erikoistuva vaativan erityispalvelun yksikkö. Toiminta perustuu näyttöön perustuvien kuntoutusmenetelmien toteuttamiseen yksilöllisesti kunkin kuntoutujan tarpeiden mukaisesti. Kuntoutuksella pyritään auttamaan asiakkaita, jotka tarvitsevat erityisesti yksilöllistä kuntoutusta ja yksilöllisiä tilaratkaisuja. Kuntoutusta tukee hoitohenkilöstön lisäksi moniammatilliset tiimit ja asiantuntijapalvelut. Yksikön toiminta on alkanut osittain tammikuussa 2024. Haemme lisähenkilöstöä yksikön täysipainoisen käynnistämisen mahdollistamiseksi.

Hoitajana osallistut asiakkaan kuntoutuksen suunnitteluun, toteutukseen ja arvioimiseen osana moniammatillista työryhmää. Hoitajan tehtävään kuuluu omahoitajatyöskentely ja osallistuminen lääkehoidon toteuttamiseen ja arviointiin.

Katsomme eduksi kokemuksen vaativan erityisen tuen alalta. Arvostamme psykososiaalisen kuntoutuksen ja mielenterveys- / autismityön osaamista.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Niina Valkonen, 0407771801, niina.valkonen@etelasavonha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare