Skip to main content
test
Hoitajia Kaarinan kotihoitoon - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kotihoidossa on haettavana 3 hoitajan toimea. Kotihoito on kotiin annettua hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoito tarjoaa palveluja niille henkilöille, jotka eivät selviydy ilman toisen henkilön apua jokapäiväisistä toiminnoistaan.

Palvelujen sujumisesta huolehtii 72 hoitoalan koulutuksen saanutta työntekijää. Kotihoitoa toteutetaan tiimityönä ja jokaisella asiakkaalla on omahoitaja. Kotihoidossa korostuu asiakkaiden omien voimavarojen huomioiminen ja kannustaminen omatoimisuuteen. Hoitajan työ on kaksivuorotyötä (aamu- ja iltavuoroja).

Haemme kotihoitoon vanhuksia arvostavia, yhteistyökykyisiä ja kehittämismyönteisiä työntekijöitä, joilla on mielellään kokemusta vanhustyöstä ja jotka haluavat toteuttaa toimintakykyä edistävää työotetta. Lisäksi kotihoidossa edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona hoitajan toimeen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain mukainen pätevyys sekä rekisteröityminen Valviraan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset ja haastavat työtehtävät, sekä hyvän ammatillisen tuen ja perehdytyksen.

Hoitajan toimet täytetään 01.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään 9.9., tarkemmat yksityiskohdat kerrottaan haastatteluun kutsutuille.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjaa kuoreen tehtävänimike. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa kotihoidon tiimiesimies Jasmin Nieminen
puh. 050 373 2450 tai jasmin.nieminen@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Ikäihmisten palvelut, Kaarinan kotihoito, Kotihoito alue 2

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kaarinan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb