Hoitajia kesätöihin

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Inkoon kunnan iäkkäiden palvelut palkkaa

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

kotihoitoon sekä palveluasumisen yksiköihin. Tarjoamme töitä toukokuusta syyskuuhun 2021.

Kesätyöntekijänämme saat meiltä 50€ ePassi-rahaa, jonka voit käyttää vaikka hierontaan, kuntosalikorttiin tai konserttilippuihin! Tarjoamme sinulle myös palkitsevaa työtä, hyvän työympäristön sekä perehdytyksen tehtäviin.

Toivomme, että olet opiskelija tai, että sinulla on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Työ on luonteeltaan kaksivuorotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuorot sekä viikonlopputyö. Arvostamme hoitotyön osaamista ja molempien kotimaisten kielten osaaminen on etu.

Edellytämme työntekijältä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Inkoo on savuton kunta. Jotta voisit työskennellä kotihoidossa tarvitset b-ajokortin.

Työehdot sekä palkkaus KVTES:n mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi Kuntarekryn kautta viimeistään 14.3.2021!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja voit kysyä hoitoyksiköiden päälliköiltä:
- kotihoito, Camilla Biström +358 50 3148 830
- palveluasumisen yksiköt, Maritta Wasström +358 50 4766165

Inkoon kunta
Osoite: Kotipolku 7, 10210 Inkoo

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.