Hoitajia kesätöihin Eskooseen

Etsimme kesäksi hoitajia eripituisiin vuosilomasijaisuuksiin ajalle 1.5. - 30.9.2021 Eskoon asumisyksiköihin sekä lastensuojeluyksikköön! Sijaisia haetaan Eskoon jokaiseen toimipisteeseen Seinäjoelle, Pietarsaareen, Tervajoelle sekä Kristiinankaupunkiin.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai olet alan opiskelija.

Tehtäviin kuuluu eri-ikäisten kehitysvammaisten asiakkaiden ja asukkaiden hoito, ohjaaminen ja kuntoutus sekä arjessa yhdessä eläminen. Työ on vaihtelevaa, sisältäen vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa.
Tehtävä sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa.

Tarjoamme erilaisia sijaisuuksia touko- syyskuun ajaksi työsopimuksen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä. Kesätyö rakentaa hyvää pohjaa työurallesi sekä antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan hoitajan työtehtäviin kehitysvamma-alalla ja lastensuojelussa.

Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme hakijalta asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja kehitysmyönteistä asennetta. Tärkeää on, että työtäsi ohjaavat Eskoon arvot - ihmisarvon kunnioitus, vastuullisuus ja uudistumiskyky.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa. Tarkistamme hakijoilta haastattelun yhteydessä henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Sijaisrekrytoija Henna Hakala-Rahko
sijaisrekry@eskoo.fi
050 474 6927 (arkisin klo 8.00-15.30).

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Palvelujen vastuualue
Osoite: 60280 Seinäjoki

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valtakunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun. Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä. Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella ja muut palveluyksikkömme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Meillä voit kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Me Eskoossa innostumme osallisuudesta, oppivasta asenteesta sekä omien vahvuuksien käyttämisestä. Haluamme, että työntekijämme viihtyvät työssään ja voivat hyvin.

Jokaisella on oikeus hyvään elämään. Tule tekemään kanssamme tärkeää työtä ja osaksi asiantuntevaa ja moniammatillista työyhteisöämme!

Tutustu meihin www.eskoo.fi eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme ”Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo”.

Tule meille töihin!

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats