test
Hoitajia kotihoidon sijaisuuksiin - Liedon kunta

Etsimme innostuneita hoitajia Liedon kotihoitoon.

Asiakkaina ovat pääasiallisesti ikäihmisiä ja heidän läheisensä, muut asiakkaan hoitoon osallistuvat sekä eri yhteistyökumppanit. Kotihoidon tehtävänä on turvata ikäihmisten kotona asuminen mahdollisimman pitkään ja turvallisesti kotihoidon keinoin.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja toisilta oppimisen mahdollisuuden. Tiimin jäsenenä pääset aika ajoin ottamaan käyttöön myös uusia ratkaisuja ja konsepteja. Käytössämme on Lifecare asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä sekä RAI-arviointimittaristo.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOSTES: n mukaisesti. Liedossa käytetään henkilökohtaisen lisän arvioinnissa henkilökohtaisen suorituksen arviointijärjestelmää. Kotihoidossa työaikamuotona on yleistyöaika ja työtä tehdään kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Liedossa ei ole yöpartio -toimintaa.

Hakijoilta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista perustutkintoa. Oman auton käyttö kotihoidon työtehtävien hoidossa on välttämätön. Työsuhdetta täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava sairaanhoitaja Tiina Ylinen puh: 050 568 6199 tiina.ylinen@lieto.fi
Vastaava sairaanhoitaja Raija Tenhunen: 050 305 5204 raija.tenhunen@lieto.fi
vs. hoito- ja hoivapäällikkö Pia Järvenpää: 040 515 9859 pia.jarvenpaa@lieto.fi

Lisätietoja

Liedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, hoito- ja hoivapalvelut, Kotihoito

Lieto on noin 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Rekommenderade jobb