Hoitajia, kuntoutusyksikkö Helmiina

Etsimme motivoituneita, työstään innostuneita, muutosmyönteisiä hoitajia erimittaisiin hoitajan sijaisuuksiin kuntoutusyksikkö Helmiinaan.

Helmiina on Antinkartanon kuntoutuskeskuksen sairaanhoidollis-neurologinen yksikkö, joka tarjoaa asiakkailleen sekä lyhyt- että pitkäaikaista hoitoa- ja kuntoutusta.

Hoitajan tehtäväkuvaan kuuluu asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asiakkaan yksilöllisyys ja omatoimisuus. Työ on laaja-alaista ja luonteeltaan hoidollista, että ohjauksellista. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan

Työn aloituksesta ja kestosta sovitaan erikseen.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavien on esitettävä henkilöllisyystodistus ja pätevyyden osoittavat todistukset.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 / rekrytointi@satasairaala.fi.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Tarja Pihlavamäki 044 707 9139 tai
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue, Asumis- ja kuntoutuspalvelut, Antinkartanon kuntoutuskeskus, Helmiina
Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.