Skip to main content
test
Hoitajia Peltolan lyhytaikaisyksikköön - Liedon kunta

Etsimme innostuneita ja kehittämismyönteisiä hoitajia uuteen lyhytaikaishoidon yksikköömme. Hoitajan tehtävät ovat uusia ja niiden ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Tarvasjoen hyvinvointikeskuksessa sijaitseva Peltolan lyhytaikaishoidon yksikkö.

Tule mukaamme kehittämään ja uudistamaan Liedon kunnan ikäihmisten palveluita. Sinulla on mahdollisuus osallistua nuoren yksikön toiminnan kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa. Lyhytaikaishoitoyksiköissämme toteutetaan psykososiaalisen ryhmäkuntoutuksen mallia ja kaikessa toiminnassa korostuu kuntouttava työote. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan hyvä ja turvallinen arki asiakkaan voimavarat huomioiden. Tavoitteena on myös kuntouttavan hoitotyön keinoin tukea asiakkaan toimintakykyä ja mahdollistaa hänen kotona asuminen mahdollisimman pitkään.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja toisilta oppimisen mahdollisuuden. Työnantajan tarjoamia henkilökuntaetuja ovat mm. EPassi ja työpaikkaliikunta. Liedon kunnassa toteutetaan henkilökiertoa, joka mahdollistaa työssä oppimisen eri työyksiköissä. Käytössämme on LifeCare asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointimittaristo.

Hakijoilta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista perustutkintoa. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa koko työsuhteen ajan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE TES:n mukaisesti. Palkka on 2243,48 € kuukaudessa. Työsuhdetta täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden (6kk) koeaikaa.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä esitetään henkilöllisyystodistus, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Avopalveluiden esimies Sari Pihlaja, sari.pihlaja@lieto.fi
p. 0504652211

Lisätietoja

Liedon kaupunki, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Peltola

Lieto on yli 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki Varsinais-Suomessa. Liedon kaupunki on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kaupungin työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Rekommenderade jobb