Hoitajia sijaisuuksiin kehitysvammapalveluihin - Liedon kunta

Liedon kunnan asumisyksikkö Mäntykoti hakee hoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin.

Mäntykoti on 16-paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö, joka tarjoaa autettua asumista. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen perustutkinto. Toivomme kehitysvamma-alan työkokemusta, suoritettua hygieniapassia sekä hätäea-kurssia ja voimassa olevaa LOVEa. Arvostamme positiivista asennetta, oma-aloitteellisuutta ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme alla olevan linkin kautta.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikosrekisteriote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta.

Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Daniela Smidtslund puh. 0504524344,
daniela.smidtslund@lieto.fi

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mäntykoti vastaavaohjaaja Daniela Smidtslund 050 452 4344

Lisätietoja

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa . Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.

Rekommenderade jobb