Skip to main content
test
Hoitajia tehostettuun palveluasumiseen - Liedon kunta

Hoito- ja hoivapalveluiden ympärivuorokautisissa asumispalveluissa on haettavana neljä (4) hoitajan vakituista työsuhdetta. Hakuaikaa on jatkettu. Ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Tarvasjoen hyvinvointikeskus. Tarvasjoen hyvinvointikeskus on 30-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Haemme joustavia ja muutosmyönteisiä hoitotyön ammattilaisia tiimiimme. Hoitajan työ on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön. Asiakkaiden hoidossa korostuu kuntouttava työote. Tavoitteena on asukkaan hyvä ja turvallinen arki asukkaan voimavarat huomioiden.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja toisilta oppimisen mahdollisuuden. Tiimin jäsenenä pääset aika ajoin ottamaan käyttöön myös uusia ratkaisuja ja konsepteja. Käytössämme on LifeCare asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointimittaristo. Liedon kunnassa toteutetaan henkilökiertoa.

Hakijoilta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista perustutkintoa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-TES: n mukaisesti. TVA-palkka on työsuhteen alkaessa 2300,93 euroa. Työsuhdetta täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työaikamuotona on jaksotyö. Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa koko työsuhteen ajan.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

asumispalveluiden esimies Riitta Holm-Puisto 050 4356533

Lisätietoja

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja hoivapalvelut

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki Varsinais-Suomessa. Liedon kaupunki on työnantaja, joka tuottaa kaupunkilaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kaupungin työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Hämeen Härkätie 610, 21450 Tarvasjoki

Rekommenderade jobb