Hoitajien kesätyöpaikat 2021

TULE EKSOTEEN TÖIHIN KESÄKSI HOITAJIEN SIJAISUUKSIIN TOUKOKUULTA SYYSKUULLE 2021!

Tähän hakuun voit osallistua, jos olet:
- lähihoitajaopiskelija
- valmistunut/valmistuva lähihoitaja
- sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, ensihoitaja- tai kätilöopiskelija
- valmistunut/valmistuva sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, ensihoitaja tai kätilö.

Kesätyötä on tarjolla koko maakunnan alueella Etelä-Karjalassa näissä Eksoten toiminnoissa:
- kotihoito
- ikääntyneiden asumispalvelut
- kuntoutuskeskus
- mielenterveys- ja päihdepalvelujen toiminnot
- erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon vuodeosastot
- vammaispalvelut.

Sijaisuudet ovat eri pituisia ja voit itse kertoa hakemuksessasi työhön käytettävissä olevan ajan.

Eksoten hoitajien sijaisuuksissa edellytetään voimassaolevaa Eksoten lääkelupaa, jonka suorittaminen kannattaa aloittaa jo tarpeen mukaan hyvissä ajoin ennen sijaisuuden alkua. Saat Eksoten rekrytointipalveluista lisätietoja lääkeluvan suorittamisesta. Joissakin tehtävissä/toiminnoissa hoitajalla tulee olla ajokortti.

Opiskelijana työtä hakevana olethan valmis osoittamaan opintojesi tilanteen ajantasaisen opintosuoritusotteen muodossa. Sen voit liittää hakemukseen sähköisesti. Mikäli olet valmistumassa ennen sijaisuuden alkua, mainitse siitä hakemuksen lisätietoihin.

Määräaikaisissa sijaisuuksissa käytetään koeaikaa, joka voi olla enimmillään puolet määräaikaisuuden kestosta.

Sijaisuuksissa edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Ennen työn aloittamista on täytettävä infektioturvallisuuslomake, johon voit tutustua tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Eksote rekrytointipalvelut
rekrytointipalvelut@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote
Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats