Hoitajien/ohjaajien sijaisrekisteri lastensuojeluyksikkö Paavola - Salon kaupunki

Hoitajien/ohjaajien sijaisrekisteri lastensuojeluyksikkö Paavola

Salon lastensuojeluyksikköön Paavolaan kootaan sijaisrekisteriä. Yksikkö toimii ympärivuorokautisesti ja se on seitsemän paikkainen.Sijaiseksi voivat ilmoittautua sairaanhoitajat, sosionomit, sosiaaliohjaajat ja alan opiskelijat.

Työmääräyksen pituudesta riippuen työsuhteeseen otettavan henkilön on ennen sijaisuuden alkamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä voimassa oleva lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote. Otteen saa oikeusrekisterikeskuksesta.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin.
Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Hakemuksen jätettyäsi otathan yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi sopiaksesi haastatteluajasta. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lastensuojeluyksikkö Paavola Katri Viippo p. (02) 7783001 tai katri.viippo@salo.fi
Hakemusten jättämisessä kuntarekryn järjestelmään avustaa rekrytointiasiantuntija Maija Iltanen p. (02) 7782164 tai
maija.iltanen@salo.fi

Salon kaupunki, Lastensuojeluyksikkö Paavola
Osoite: Salo

Salo on reilun 53 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla monipuolisen elinkeinoelämän sekä älykkään teknologian osaamisen kaupunki, joka toimii tehokkaasti ihmisen ja ympäristön parhaaksi. Lisätietoja www.salo.fi

Tutustu työnantajaan