Hoitajien sijaisrekisteri vammaistyö/asumispalvelut, Salon kaupunki - Salon kaupunki

Hoitajien sijaisrekisteri vammaistyö/asumispalvelut, Salon kaupunki

Salon kehitysvammahuoltoon kootaan sijaisreserviä. Ilmoittaudu sinäkin mukaan.

Asumispalveluissa hakijalta edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, vastaavaa alan aikaisempaa kouluasteista tutkintoa tai perehtyneisyyttä alaan.
Työ- ja päivätoiminnassa ohjaajalta edellytetään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa alan aikaisempaa opistoasteista tutkintoa. Hoitajalta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai vastaavaa alan aikaisempaa kouluasteista tutkintoa. Avustajalta edellytetään koulunkäyntiavustajan tutkintoa tai kasvatusalan muuta ammatillista tutkintoa.

Työmääräyksen pituudesta riippuen työsuhteeseen otettavan henkilön on ennen sijaisuuden alkamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä voimassa oleva lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote. Otteen saa oikeusrekisterikeskuksesta.

Sijaishaussa huomioimme myös alan opiskelijat.

Hakemuksen jätettyäsi otathan yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi sopiaksesi haastatteluajasta. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin.
Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Salon kaupunki, henkilöstöpalvelut, rekrytointiyksikkö Maija Iltanen 02 778 2164 maija.iltanen@salo.fi

Salo, vammaistyö, asumispalvelut
Osoite: Salo

Salo on reilun 53 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla monipuolisen elinkeinoelämän sekä älykkään teknologian osaamisen kaupunki, joka toimii tehokkaasti ihmisen ja ympäristön parhaaksi. Lisätietoja www.salo.fi

Tutustu työnantajaan