Skip to main content
test
Hoito- ja ohjaustyön opiskelijat , Varpu - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tule tekemään hyvää työtä kanssamme. Meillä viihdytään! Haemme lasten asumisyksikkö Varpuun kesäsijaisia. Voit olla valmis hoito- tai ohjaustyön ammattilainen tai alan opiskelija. Varpu on lasten asumisyksikkö, joka sijaitsee Ulvilassa. Varpu tarjoaa kodin seitsemälle hoitoa ja ohjausta tarvitsevalle asiakkaalle.

Kesällä olemme ajatelleet ulkoilla uudella leikkipihallamme, polskia uima-altaassa, retkeillä ja paistaa makkaraa viereisellä kodalla. Tuletko meidän kanssa toteuttamaan näitä suunnitelmia?

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme koeaikaa. Valitun on esitettävä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta tai vaihtoehtoisesti suoraan yksikön esihenkiölle soittamalla puh. 044 707 4075. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut: puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 ja 48 a §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/varpu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lastenyksikkö Varpu esihenkilö Taija Ruohomäki, puh. 044 707 4075
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Asumispalvelut, Varpu

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Ruispellontie 3 A, 28450 Vanha-ulvila
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb