Skip to main content
test
Hoito- ja vanhuspalvelujen sijaisuudet - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin hoito - ja vanhuspalvelut etsivät työntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin. Määräaikainen työsuhde voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat etsiä itsellesi parhaiten sopivan työpaikan. Kaupungilla on usein avoinna myös vakituisia hoito alan työsuhteita.

Hoito - ja vanhuspalveluiden tehtäviin haetaan erityisesti lähihoitajia ja sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hoito - ja vanhuspalveluiden yksiköt koostuvat tehostetustapalveluasumisesta, kotihoidosta ja terveyskeskusosastosta.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hoito - ja vanhuspalveluiden esimiehet kutsuvat hakemuksen perusteella valitut henkilöt vapaamuotoiseen haastatteluun. Yksikössä käydään läpi tarkemmin yksilölliset työskentelymahdollisuudet. Meillä voit työskennellä myös osa-aikaisesti.

Naantalin kaupungin työntekijöistä 89 % suosittelee kaupunkiamme työnantajana. Pidemmissä sijaisuuksissa tarjoamme sinulle mahdollisuuden vähintään 2-3 päivän palkalliseen perehdytykseen, mahtavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön. Jos et omista autoa niin Fölillä pääset myös kätevästi Naantalin keskustaan. Osa työpisteistä sijaitsee kauniissa saaristossa meren rannalla. Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hoito - ja vanhuspalveluiden esimiehet kutsuvat hakemuksen perusteella valitut henkilöt vapaamuotoiseen haastatteluun. Yksikössä käydään läpi tarkemmin yksilölliset työskentelymahdollisuudet.
Lisätiedot: palvelukodin johtaja Nina Tulonen (nina.tulonen@naantali.fi, puh. 040 6619 256), kotihoidon esimies Hannele Saarinen (hannele.saarinen@naantali.fi tai puh. 040 5840 950)

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut

Naantali on noin 19 000 asukkaan saaristokaupunki ja yksi Suomen perinteikkäimmistä kaupungeista. Kaupunkien imagotutkimuksissa Naantali on sijoittunut säännönmukaisesti terävimpään kärkeen.


Osoite: Naantali, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb