Hoitoalan ammattilainen ja opiskelija

Oletko kiinnostunut hoitoalan kesätöistä tai eri pituisista työkeikoista, joita voit tehdä joustavasti omien mahdollisuuksiesi mukaan?

Oulun kaupungin kotihoidon eri alueilla on tarjolla sijaisuuksia ja kesätöitä HOITOALAN AMMATTILAISILLE JA OPISKELIJOILLE (lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, geronomi).

Kotihoitotyön parhaita puolia ovat työn monipuolisuus, itsenäisyys ja ennen kaikkea henkilökohtaiset asiakassuhteet. Jokainen työpäivä on myös mahdollisuus oppia uutta kokemuksen kautta ja moniammatillisen tiimin tuella.

Kotihoitotyössä
- työ on itsenäistä ja monipuolista
- työpäivät ovat vaihtelevia
- työskennellään asiakkaiden omissa kodeissa
- kohtaat eri-ikäisiä asiakkaita
- voit käyttää osaamistasi laaja-alaisesti.

Tutustu kotihoitotyöhön tämän artikkelin kautta https://www.munoulu.fi/artikkeli/-/id/ei-kahta-samanlaista-paivaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä sekä mielenkiintoisen ja itsenäisen työn vanhusten kotihoidossa. Sinulla on loistava mahdollisuus kehittää sairaanhoidollista osaamistasi ja olla tukena asiakkaille, joille apusi on korvaamatonta. Emme edellytä työkokemusta, mutta odotamme positiivista asiakaspalvelun ja tiimityön asennetta sekä intoa oppia uutta.

Voit esittää toivomuksen työn ajankohdasta ja mikäli et ole vielä suorittanut lääketenttiä, voit tehdä sen meillä.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan. Kyseessä ovat tehtävät, joiden osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä. Tehtävissä käytetään koeaikaa.

Haastatteluja ja rekrytointeja tehdään hakuajan aikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu, joten jätä hakemuksesi jo tänään ja tule työhön kotihoitoon!

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Kirjallisesta hakemuksesta tulee ilmetä milloin ja mille alueelle/alueille haluat työhön, henkilö- ja yhteystiedot, aikaisempi työkokemus, tutkinto/tiedot opinnoista, opiskelun suuntautumisvaihtoehto sekä opintojen tämänhetkinen vaihe. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/1338/2021. Hakemukset on toimitettava 31.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja kotihoidon osalta antavat palveluesimiehet Riikka Lampinen, p. 044 703 5056 ja Miiamaria Kuokkanen, p. 040 059 9739
ja
kotihoidon kotona asumisen tuen keskitetyiden palveluiden (kotihoidon resurssipooli, yökotihoito, kotiutustiimi, turvapalvelut, etäkotihoito) osalta palveluesimiehet Virpi Kariniemi, p. 040 619 1544 ja Tuomas Alatalo, p. 044 703 5040.
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Ikäihmisten hyvinvointi, Kotihoito

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Suggested jobs