Skip to main content
test
Hoitoalan kesäsijaisuudet Tiuravuoressa - Ylöjärven kaupunki

Tule viettämään mukava kesä Tiuravuoren palvelukeskuksessa ikäihmisten asumisyksiköissä!

Etsimme vanhustyöstä kiinnostuneita ja ikäihmisten parissa viihtyviä hoiva-avustajia, lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä lähi- ja sairaanhoitajaopiskelijoita kesäsijaisuuksiin Tiuravuoren palvelukeskukseen.

Tiuravuoren palvelukeskuksessa on kaksi tehostetun palveluasumisen ryhmäkotia, Tarupirtti ja Tiurala sekä vanhainkotiosasto Perttelintupa. Jokaisessa yksikössä on 16-asukaspaikkaa. Yksikössä huolehdit ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja huolenpidosta, huomioiden asukkaiden omat voimavarat, yhdessä työryhmän jäsenten kanssa ikääntyvien hyvän hoidon ja palvelun periaatteiden mukaan.

Työ on 3-vuorotyötä, työvuorosuunnittelu on joustavaa. Opiskelijat ja hoiva-avustajat tekevät 2-vuorotyötä.

Edellytämme kesäsijaisilta hoiva-avustajan, lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa. Opiskelijoiden osalta lähihoitajan sijaisuudessa toimivalla lähihoitajaopiskelijalla tulee opinnoista olla suoritettuna 2/3 osaa tai sairaanhoitajaopiskelijalla suoritettuna vähintään 60 opintopistettä. Sairaanhoitajan sijaisuudessa toimivalla sairaanhoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Tehtävään valitulla tulee olla tartuntatautilain 48 § mukainen rokotesuoja ja 48a § mukainen suoja.

Lääkeluvat on mahdollista suorittaa sijaisuuden alussa.

Hoiva-avustajan tehtäväkohtainen palkka 1 894,76 €/kk
Lähihoitaja tehtäväkohtainen palkka 2 223,56 €/kk
Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka 2 514,91 €/kk

Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kirsi Kuusi, p. 050 390 4794, kirsi.kuusi@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Kuusistontie 3, 33480 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb