Hoitoalan sijaisuudet, ikääntyneiden palvelut

Ikääntyneiden palvelut hakee kotihoidon ja asumisen yksiköihin

LÄHIHOITAJIA / ALAN OPISKELIJOITA

eri mittaisiin määräaikasiin työsuhteisiin. Tehtävät alkavat heti/sopimuksen mukaan ja sijoittuvat pääasiassa kotihoidon yksiköihin. Pääsääntöisesti sijaisuudet kestävät huhtikuun loppuun asti, mutta jatko kesälomakaudelle on myös mahdollinen. Halutessasi voit työskennellä myös osa-aikaisesti.

Tarjolla on myös lyhyempiä sijaisuuksia joulun ajalle (7.12.20-17.1.21). Voit hakulomakkeella kertoa, millä ajanjaksolla voisit työskennellä.

Ikääntyneiden palvelujen henkilöstö ylläpitää ja tukee asiakkaan toimintakykyä ja selviytymistä kotona tai asumisyksiköissä. Asiakkaiden auttamiseen arjessa ja henkilökohtaisissa toiminnoissa kuuluu myös lääkehoidon toteutus.

Lähihoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi sosiaali- tai terveydenhuollon ammattitutkinto. Lähihoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna KAOS+HYTO -opintojaksot ja sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna ensimmäinen harjoittelujakso.

Tehtävien edellyttämän lääkeluvan voit suorittaa työsuhteen alussa. Kotihoidon tehtäviin katsomme eduksi ajokortin ja oman auton käytön mahdollisuuden. Asumisen yksiköihin edellytämme myös tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Lähihoitajan työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Hakulomakkeella voit valita ne alueet, joissa olet kiinnostunut työskentelemään. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

rekrytointikoordinaattori Jaana Tolmunen puh. 014 266 2446, tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Vanhuspalvelut
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats