Hoitoapulainen

Haemme yhtä innostunutta puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan osaajaa hoitoapulaisen palvelussuhteeseen 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu hoivaosasto Helmiinaan. Työ on monipuolista ikäihmisten hoivatyön ympärille keskittyvää tukityötä, jonka perustana on asiakas- ja asukaslähtöisyys. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on kaksivuorotyötä. Kolmen viikon jaksosta viikonlopputyötä on noin 1,5 viikonloppua.

Hoitoapulaisena huolehdit hoivaosaston puhtaudesta, asukasruokailujen esivalmisteluista, tarjoiluista, tiskeistä sekä pyykkihuollosta. Tarvittaessa avustat myös asukkaita ruokailussa. Työssä pääset ohjaamaan ja neuvomaan niin asukkaita kuin omaisiakin sekä perehdyttämään tarpeen tullen opiskelijoita ja uutta henkilöstöä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tehtävän mukaisista tukitöistä, mutta aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Työnantajana tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään. Ympäriltäsi löydät osaavan, innostuneen ja tulevaisuussuuntautuneen ammattilaisten joukon, joka tukee sinua paitsi tehtäväsi menestyksekkäässä hoitamisessa myös oman osaamisesi kartuttamisessa. Työympäristönä olemme viihtyisä ja monipuolinen työpaikka.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavalla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi ja salmonellatodistus. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen muut ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Edellytämme hakijalta laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan ammattitutkintoa. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 5.3.2021 klo 15.00. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan aikana ja sopivan hakijan löydyttyä, toimi saatetaan täyttää ennen hakuajan päättymistä. Hakemukseen voidaan liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivaosasto Helmiinan ja varahenkilöstön esimies Mervi Räisänen-Vehviläinen 040 318 3377 tai sähköpostitse mervi.raisanen-vehvilainen@kerava.fi

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala
Osoite: Metsolantie 2 A, 04200 Kerava

Kerava on 37 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.

Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.

Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare