test
Hoitoapulainen - Kaarinan kaupunki

Tupasvilla on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa hoidamme asukkaitamme, kuten toivoisimme itseämme hoidettavan. Tupasvillassa on seitsemän vakituista asukaspaikkaa, viisi lyhytaikaispaikkaa, yksi kriisipaikka ja yksi arviointipaikka. Lisäksi meillä on viisi ns. senioriasuntoa, joiden asukkaat saavat meiltä palveluja. Meillä jokaista ikääntynyttä arvostetaan ja työskentelemme asiakaslähtöisesti. Nyt haemme loistavaan tiimimme hoitoapulaista sijaisuuteen ajalle 1.2. - 28.8.2022.

Meillä henkilökunta muodostuu hoitoalan koulutuksen saaneista hoitajista (sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoitoapulainen). Hoitopaulaisen tehtäviin kuuluu asukkaiden hoivasta huolehtiminen sekä toimintakyvyn tukeminen ja voinnin seuranta sekä myös ruoka- ja pyykkihuoltoa, yleisestä siisteydestä huolehtimista. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin. Toivomme, että haluat toteuttaa tiimityötä asukaslähtöisesti.

Kelpoisuusehtona hoitoapulaisen tehtävään on esim. hoiva-avustajan koulutus tai pitkä työkokemus ikäihmisten parissa. Toivomme että haluat toteuttaa toimintakykyä edistävää työotetta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle ajantasaiset työvälineet ja hyvän ammatillisen tuen mukavassa työyhteisössä. Lisäksi Kaarinan kaupungin työntekijänä olet oikeutettu käyttämään Kaarinan uimahallia ja uimahallin kuntosalia maksutta. Mikäli olet yhteistyökykyinen, kehittämismyönteinen ja arvojemme mukainen työ kuulostaa sinun tehtävältäsi, niin hae työpaikkaa jo tänään.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mirja Söderman puh. 0504675475

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Ikäihmisten palvelut, Tupasvilla

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 21500 Piikkiö
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb