Skip to main content
test
Hoitoapulainen/hoiva-avustaja, vanhustenh. Korppoo - Pargas stad

Hoitoapulainen / hoiva-avustaja, vanhustenhuolto Korppoo

Korppoo sijaitsee kauniissa Turunmaan saaristossa, jossa meri ja luonto ovat vahvasti läsnä. Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen:

HOITOAPULAINEN / HOIVA-AVUSTAJA vanhustenhuoltoon, Korppoon Sateenkaaren palveluasumisyksikköön. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakkaan ja omaisten kunnioittavaa kohtaamista, positiivista asennetta ja tietoteknisiä valmiuksia.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tarjoamme kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia ajankohtaisten koulutusten myötä sekä mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.

Hoiva-avustaja kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai kokemus työstä. Ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 468237 Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 31.10.2022

Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita sitä mukaa kuin saamme hakemuksia, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/sateenkaari
https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/korppoo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vanhustyönohjaaja Erja Rajakangas, puh. 040 485 0400
Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita sitä mukaa kuin saamme hakemuksia, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja tervydenhuolto, Vanhustenhuolto, Sateenkaari Korppoo

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).

Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.

Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.  


Osoite: Mäntymäentie 26 D, 21710 Korppoo

Rekommenderade jobb