Hoitoapulainen/Kylvettäjä - Pargas stad

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi vakituiseen työsuhteeseen HOITOAPULAINEN/KYLVETTÄJÄN Geriatrisella osastolla, alkaen 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Osastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveyden- ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Työ osastolla on moniammatillista ja vaihtelevaa, osaavan tiimin kanssa työskentelyä. Tarjoamme perehdytyksen työhön.

Työtehtäviin kuluu muun muassa vastata potilaiden henkilökohtaisesta hygieniasta, hygieniatiloista sekä vaatehuollosta yhteistyössä hoitohenkilökunnan kanssa.
Kelpoisuusehdot: Ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen taito. Arvostamme kokemusta hoitotyöstä, joustavuutta, asiakasystävällisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Työntekijän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista.

Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarkempia tietoja antaa osastonhoitaja Sari Gustafsson puh. 040-4885843 tai vt hoitotyönpäällikkö Janette Sundqvist 040 4885503.
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi -sivujen kautta työavain 368712. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Kirsi Lehtikankare, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi 30.7.2021 klo 12.00 mennessä.
Haastattelut viikolla 32.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Terveydenhuolto

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.


Osoite: Kunnalliskodintie 12, 21600 Parainen

Rekommenderade jobb