HOITOAPULAISEN SIJAISUUS vanhustenhuollossa - Pargas stad

HOITOAPULAISEN SIJAISUUS vanhustenhuollossa

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteisen sijaisuuden:

HOITOAPULAISEN SIJAISUUS vanhustenhuollossa, Paraisten kotihoidossa, pääasiallisena tehtävänä kauppa-asiointi. Työsuhde alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.12.2019 asti, minkä jälkeen työsuhde voi mahdollisesti jatkua. Työaika klo 8-16.

Kelpoisuusvaatimukset: 18 vuoden ikä, ajokortti. Kokemus hoito- ja hoiva-alan työstä luetaan ansioksi. Ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen taito.

Lisätietoja

http://www.pargas.fi/web/tjanster/aldreomsorg/hemvard/fi_FI/hemservice/

Lisätietoja antaa Monika Gestranius, puh. 044 358 5840.
Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 243065. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi toimittaa myös sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi 23.7.2019 klo 12.00 mennessä.

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhustenhuolto, Hemvård - Kotihoito
Osoite: Rantatie 30, 21600 Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).
Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.
Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.

Tutustu työnantajaan