test

Hoitohenkilöstö, resurssi-ja varahenkilöstöyksikkö

Ansök senast  31.12.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia toistaiseksi voimassa oleviin tai määräaikaisiin työsuhteisiin ikääntyneiden palvelujen resurssi- ja varahenkilöstöyksikköön Mikkelin ja Pieksämäen alueelle lähikuntineen.

Ikääntyneiden palvelujen resurssi- ja varahenkilöstö on moniammatillinen tiimi, johon kuuluu mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia. Varahenkilöt työskentelevät eri yksiköissä, henkilökohtaisesti räätälöidyllä kiertoalueella, mutta tarvittaessa koko Eloisan alueella ikääntyneiden palveluissa. Ikääntyneiden palvelujen työyksiköitä ovat arjen tuki- ja etäpalvelujen, kotihoidon, asumispalvelujen ja geriatrisen osastopalvelun eri yksiköt. Voit ilmaista mielenkiintosi kiertoaluetta kohtaan sekä maantieteellisesti tai työyksiköittäin.

Haemme työntekijöitä, joilla on vahva ammatillinen osaaminen hoitotyössä, hyvä paineensietokyky ja valmius työskennellä erilaisissa moniammatillisissa toimintaympäristöissä. Arvostamme innostunutta ja joustavaa asennetta, valmiuksia liikkuvaan työhön, kykyä tiimityöskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja.

Tarjoamme kiinnostavan tehtäväkokonaisuuden mukavassa työyhteisössä, jossa voi kehittää monipuolisesti ammattitaitoaan ja saada hyvän näköalapaikan hoitotyön eri osa-alueille. Varahenkilöiden työvuorot ovat pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja sekä tarvittaessa yövuoroja. Tavoitteena on kehittää entistä parempia toimintamalleja varahenkilöstöön yhteistyössä henkilöstön kanssa. Ammatillisen kasvun kannalta ikääntyneiden palvelut on oivallinen paikka aloittaa uraa ja jäädä pidemmäksikin aikaa.

Palkkaus on Sote-sopimuksen mukainen ja kilpailukykyinen.

Maksamme uusille työntekijöille kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-1500 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta. Työnteon tueksi käytettävissäsi on myös työnantajan autoja. Pidämme huolta henkilöstön koulutuksesta ja osaamisesta.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Tuemme työssä jaksamista sekä työn ja yksityiselämän yhteensovittamista muun muassa osittaisen työajan mahdollisuudella. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Määräaikaisissa tehtävissä huomioidaan myös valmistuvat opiskelijat.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Määräaikaisissa tehtävissä huomioidaan myös valmistuvat opiskelijat.

Hoiva-avustajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen peruskoulutus tai työn kautta hankittu kokemus alasta. Koulutuksen tai kokemuksen puuttuessa on mahdollisuus myös oppisopimuspaikkaan. Ennen oppisopimuksen aloitusta työntekijän on tultava hyväksytyksi koulutusohjelmaan.

Tehtävässä edellytetään voimassaolevaa ajokorttia. Eduksi luetaan oman auton käyttömahdollisuus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Lisätietoja antaa resurssivastaava Marjo Räsänen, puh. 040 678 3013, marjo.rasanen@etelasavonha.fi.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella.

Läs om arbetsgivare