Skip to main content
test
Hoitotason ensihoitaja: pelastuslaitos, Joensuu (id7144) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn iloisessa Itä-Suomessa. Pohjois-Karjalan Pelastuslaitos on ketterä ja kehittyvä, 30 pelastusaseman kokonaisuus. Lähdemme vuosittain noin 45 000 kertaa auttamaan maakuntamme asukkaita.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksella on haettavana 6.2.2023 mennessä viisi (5) HOITOTASON ENSIHOITAJAN tehtävää. Tehtävien sijoituspaikka on Joensuun Noljakan pelastusasema.

Kelpoisuusehtona on ensihoitaja AMK tai sairaanhoitajan tutkinto, ja ensihoidon suuntaavat opinnot laajuudeltaan vähintään 30 op suoritettuna ensihoidon koulutusohjelmassa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta ja C1-luokan ajokorttia.

Tehtäviä täytettäessä eduksi katsotaan aiempi kokemus ensihoitopalvelussa työskentelystä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2722,58 e/kk.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävissä noudatetaan poikkeusluvan mukaista työaikaa. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa sekä annettava suostumus suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen.

Tehtävät täytetään 27.2.2023 tai sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Opinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastattelussa.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

HUOM! Siun sotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, joista voit kysyä tarkemmin rekrytointiprosessin edetessä rekrytoivalta esihenkilöltä, esim:
  • ePassi
  • lainattavia ja vuokrattavia välineitä ja vapaa-ajan tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja.
Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 23.1.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-7144
  • 23.1.2023 - 6.2.2023 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb