Hoitotyön kesäsijaisuudet, Seututerveyskeskus

Hae hoitotyön kesätyöpaikkaa seututerveyskeskuksesta.

Keski-Suomen seututerveyskeskus on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka vastaa kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta, lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta ja kuntoutuksesta.

Haemme kesäsijaisuuksiin

SAIRAANHOITAJIA

TERVEYDENHOITAJIA

LÄHIHOITAJIA

Haemme sijaisia:
- Joutsan sairaalaan ja vastaanotolle
- Keuruun sairaalaan ja terveysasemalle
- Laukaan sairaalaan ja terveysasemalle
- Toivakan vastaanotolle
- Petäjäveden terveysasemalle

Käy tutustumassa eri kuntien sairaaloihin tarkemmin: www.seututk.fi. Työ on sairaaloissa 3-vuorotyötä ja avohoidossa päivä- ja 2-vuorotyötä. Sijaisuuksissa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa - huolehdithan sen kuntoon.
Sijaisuuden kesto on noin 1-3 kk. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa.

Kerro hakulomakkeella meille toiveesi tärkeysjärjestyksessä
- missä kunnassa haluat työskennellä
- toivomasi työskentelyajankohta
- jos olet opiskelija tai vastavalmistunut (alle vuosi), kerro hakemuksessasi myös tiedot harjoittelupaikoistasi.

Valinnassa otamme huomioon tutkinnossa suorittamasi suuntaavat/syventävät teoriaopinnot ja harjoittelujaksot, aikaisemmat työkokemuksesi sekä intosi ja halusi oppia uutta erilaisissa yksiköissä.

Sinulla tulee olla
- tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto (sairaanhoitaja, lähihoitaja)
- oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilönä (laki 559/1994, asetus 564/1994)
- voit olla myös loppuvaiheen sh-opiskelija, jolloin sinulla tulee olla suoritettuna vähintään 2/3 (sairaanhoitaja 140/210 op) ammattiin johtavista opinnoista hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista.

Aloitamme hakemusten käsittelyn vuoden 2021 tammikuun puolessa välissä ja kutsumme valitsemiamme hakijoita haastatteluun. Paikat täytetään heti, kun sopiva sijainen on löytynyt, joten täytä hakemus huolella ja jätä se ajoissa.

Tervetuloa seututerveyskeskukseen hoitotyön osaajien joukkoon!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi
http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Katso yksiköiden esimiesten yhteystiedot www.seututk.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta.

Seututerveyskeskus
Osoite: Hoitajantie 4, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Katso www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats