Hoitotyön opettaja, ma

Haemme määräaikaista päätoimista hoitotyön tuntiopettajaa ajalle 1.8.-31.12.2021.

Työhön kuuluu tietopuolinen opetus, työpaikalla järjestettävän koulutuksen ohjaus, arviointi, mahdollinen vastuuohjaajuus sekä muut opetukseen ja kehittämiseen liittyvät työtehtävät.
Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja pedagogista kelpoisuutta. Edellytämme myös monipuolista ja laaja-alaista hoitotyön työkokemusta sekä koulutusjärjestelmän tuntemusta,. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä ammatillisen koulutuksen ja työyhteisön kehttämismyönteisyyttä. Arvostamme hyviä ja monipuolisia työelämä- ja verkostoyhteyksiä, yhteistyötaitoja sekä hyvää organisointikykyä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 986/98 mukaan.

Ennen virkasuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja lain mukainen rikostaustaote.

Rekrytoinneissa noudatamme 2 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat toimialapäällikkö Leena Sundell, puhelin 044 7250563 ja rehtori Sirkku Purontaus, puhelin 044 725 0101 tai sposti: etunimi.sukunimi@kpedu.fi
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)
Osoite: Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammattikampuksella, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs