Hoitotyön opettaja sos.- ja terv.alan koulutukseen - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Hoitotyön opettaja sos.- ja terv.alan koulutukseen - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme hoitotyön opettajaa. Opettajan tehtäviin kuuluu opetus- ja ohjaustehtäviä sekä pedagogista kehittämistyötä. Opettaja toimii vastuuohjaajana ja huolehtii osaltaan opiskelijoiden henkilökohtaisten opintopolkujen toteutumisesta.Opetus tapahtuu Keuda Nurmijärvi Lopentien toimipisteessä ja osaltaan myös Keuda Tuusula Kirkkotien toimipisteessä. Opetusta voi olla myös muissa Keudan toimipisteissä. Työ voi sisältää myös iltaopetusta. Työssä tarvitaan omaa autoa.
Keudassa noudatetaan vuosityöaikaa Ovtes, liite 1.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, opettajan pedagoginen kelpoisuus ja työkokemus opetusalan sisältöä vastaavissa tehtävissä. Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 1150/2017.

Toivomme hakijalta innostunutta pedagogista otetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme ammatillisen koulutuksen tuntemusta.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen virkasuhteen vahvistamista ja selvitys terveydentilasta.

Läs mer

http://www.keuda.fi

Lisätietoja antavat tiimiesimies Merja Asunmaa puh. 050 4419909, merja.asunmaa@keuda.fi tai toimialapäällikkö Kaisa Aho puh. 050 3676568, kaisa.aho@keuda.fi.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Hyvinvointipalvelut
Adress: Lopentie 20, 01860 Perttula

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 620.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Mer om arbetsgivaren