test
Hoitotyön osaajia Tyks Salon Sairaalaan - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Hoitotyön osaaja - tule töihin Tyks Salon sairaalaan!

Haemme
- sairaanhoitajia päivystykseen, leikkausyksikköön ja sisätautien ja kirurgian vuodeosastoille
- laboratoriohoitaja/bioanalyytikko/sairaanhoitaja/lähihoitaja -koulutuksella laboratorioon
- röntgenhoitajia päivystävään röntgenyksikköön

Tyks salon sairaala on osa Turun yliopistollista keskussairaalaa, mutta toimii varsin itsenäisenä sairaalana Salossa. Sairaala on 24/7 päivystävä sairaala ja se tuottaa monipuolisia palveluja. Sairaalassa on 7 salin leikkausyksikkö, sisätautien ja kirurgian vuodeosastot, valvonta sekä eri erikoisalojen poliklinikkatoimintaa, röntgen ja laboratorio. Salon sairaala on ihanteellinen työympäristö hyödyntää hoitotyön osaamista, koska täällä hoidamme hyvin erilaisia potilaita.

Meillä Salon sairaalassa vallitsee hyvä yhteishenki ja potilaat hoidetaan ammattitaidolla yhdessä. Lupaamme sinulle yksilöllisen perehdytyksen sekä kiinnostavan ja vaihtelevan työn, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää.

Sairaanhoitajille tarjoamme erimittaisia sijaisuuksia päivystyksessä, vuodeosastoilla, leikkaus- ja päiväkirurgisessa yksikössä. Kysele lisää työmahdollisuuksista: Päivystys oh Päivi Ylihaavisto p. 02-3144071, paivi.ylihaavisto@tyks.fi, Sisätautien yksikkö hoh Soili Kirjonen p. 02 314 4076, soili.kirjonen@tyks.fi. Kirurgian yksikkö oh Päivi Alarakkola p. 02 314 4075, paivi.alarakkola@tyks.fi leikkausyksikön oh Hanna Tikkanen p. 02 314 4867, hanna.tikkanen@tyks.fi.

Laboratoriossa tarjoamme monipuolista analyysi- ja näytteenottotyötä monipuolisessa työympäristössä. Laboratorio on päivystävä yksikkö ja toimintaprosessit ovat erittäin ajanmukaiset ja potilaslähtöiset. Kysele lisää työmahdollisuuksista: aoh Tiina Sillanpää p. 02 314 4296, tiina.sillanpaa@tyks.fi.

Röntgenhoitajalle Tyks Salon sairaalan röntgen tarjoaa vauhdikasta ja monipuolisesti haastavaa työtä röntgenhoitajana. Yksikkömme on sopivan kokoinen ja toimii hyvällä yhteistyöllä. Olemme päivystävä osasto, jossa teemme natiivi, UÄ ja TT-tutkimuksia. Sinä kesäsijaisuuksista ja aukeavista toimista kiinnostunut, ota yhteyttä: Hallinnollinen osastonhoitaja Riitta Rastas, p. 046 920 8989, riitta.rastas@tyks.fi

Hakemuksen voit jättää sähköisen hakulomakkeen kautta tai suoraan yksikön osastonhoitajalle.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivystys oh Päivi Ylihaavisto p. 02-3144071, paivi.ylihaavisto@tyks.fi,
Sisätautien yksikkö hoh Soili Kirjonen p. 02 314 4076, soili.kirjonen@tyks.fi.
Kirurgian yksikkö oh Päivi Alarakkola p. 02 314 4075, paivi.alarakkola@tyks.fi
Leikkausyksikön oh Hanna Tikkanen p. 02 314 4867, hanna.tikkanen@tyks.fi
Laboratorio hoh Jaana Valkonen p. 050 4383 775, jaana.valkonen@tyks.fi
Röntgen hoh Riitta Rastas, p. 046 920 8989, riitta.rastas@tyks.fi

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks Alueelliset toimipisteet, Tyks Salon sairaala

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb