test
Hoitotyön päätoiminen tuntiopettaja - Lounais-Hämeen ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Haemme tiimiorganisaatioomme hoitotyön päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 3.1.-31.12.2022.

Hoitotyön päätoimisen tuntiopettajan tehtävät painottuvat sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon hoitotyön opetukseen liittyviin kokonaisuuksiin, opiskelijoiden ohjaukseen oppilaitoksessa ja työpaikalla, opintopolkujen rakentamiseen ja näyttöjen arviointeihin.
Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 13 a § mukaan. Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveysalan koulutusten tuntemusta, ajantasaista työkokemusta hoitotyöstä, laaja-alaista osaamista elämänkaaren eri vaiheista, opiskelijalähtöistä ja ammatillista kasvua tukeavaa ohjausotetta, englannin kielen taitoa ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa.
Eduksi katsomme kokemuksen opetustyöstä toisella asteella, tiimityöskentelystä, verkkopedagogiikan hyödyntämisestä opetuksessa, Wilma- ja ItsLearning oppimisympäristöjen käytöstä sekä Lounais-Hämeen alueen työelämätuntemuksen. Arvostamme lastenhoitotyön osaamista, vammaisalan tuntemusta, mielenterveystyön osaamista, alan palvelujärjestelmän tuntemusta, osaamista lääkehoidon opettamisesta sekä taitoa opettaa ensiapuvalmiudet.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti sekä työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan. LHKK on savuton työpaikka.

Tehtävässä on 6 kk koeaika. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Hakuaika päättyy 7.12.2021 klo 23.59

Lisätietoja

http://www.lhkk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutusjohtaja Anu Teppo, anu.teppo@lhkk.fi 040 833 7510
henkilöstöpäällikkö Seija Lempiäinen, seija.lempiainen@lhkk.fi, 040 347 4260

Lisätietoja

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Vuosittain oppilaitoksessamme Forssan ammatti-instituutissa opiskelee yli 2000 opiskelijaa. Lisäksi yrityksemme Faktia Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia henkilöstöpalveluita ja kouluttaa valtakunnallisesti useita tuhansia henkilöitä sekä lyhytkoulutuksissa että pidemmissä koulutuksissa. Tuotamme vastuullisena toimijana elinvoimaa monin eri tavoin.

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Meillä työskentelee 160 osaajaa, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, yhdessä tekemiseen ja reiluun asenteeseen. Työskentelemme edelläkävijöinä itseohjautuvassa tiimiorganisaatiossa. Haemme moderniin yhteisöömme uusia ammattilaisia ja rohkeita uuden rakentajia, jotta voisimme muuttaa maailmaa. Tarvitsemme osaajia jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Meillä on intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme ovat alansa ylpeitä ammattilaisia, voivat hyvin ja viihtyvät työssään.


Osoite: Saksankatu 27, 30100 Forssa

Rekommenderade jobb