test
Hoitotyön sijaisuudet ja avustavat tehtävät - Pellon kunta

Hae sieki meile LAPPIIN Pellon kuntaan HOITOTYÖN sijaisuuksiin ja keikkatöihin!!

Oletko lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai hoiva-avustaja? Meillä löytyy ajoittain mahdollisuus tarjota lyhyitä tai pidempiäkin sijaisuuksia eri yksiköissämme. Halutessasi tarjoamme mahdollisuuden kokea Lapin kaikki vuodenajat!

Täytä hakemus ja kerro minkälaisesta työstä olisit kiinostunut. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Tehtävien kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon tutkinto. Avustaviin tehtäviin eduksi luetaan aikaisempi kokemus ja näytöt alalta.

Sijaisuuksissa tehtävät voivat sijoittua joihinkin seuraavista eri yksiköistä: kotihoito, tehostettu palveluasuminen, vuodeosasto, palveluasuminen jne. Tuo esiin osaamisesi ja toiveesi tehtävien suhteen!

Toivotamme uude työntekijät innolla joukkoomme ja autamme alkuun pääsyssä, mm. asunnon etsinnässä tai tilapäismajoituksen suhteen. Älä epäröi vaan, lähde Lappiin!!

Tehtävää haetaan Kuntarekry.fi: n kautta.


www.pello.fi
www.travelpello.fi
https://www.facebook.com/PellonKunta/

Lisätietoja

http://www.pello.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Lisätietoja

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.


Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello

Rekommenderade jobb