HOITOTYÖN SIJAISUUKSIA TARJOLLA VEHMAAN MARGAREETA-KODISSA JA KOTIHOIDOSSA

Olisitko kiinnostunut tekemään sijaisuuksia hoitotyössä maaseudun rauhassa Vehmaalla? Haemme Vehmaan kunnalle hoitotyöhön lähihoitajia, sairaanhoitajia tai alan opiskelijoita sijaisiksi. Tarjolla olisi tarpeiden mukaan eri pituisia sijaisuuksia tai nopeallakin aikataululla tulevia keikkatyövuoroja niin Vehmaan Margareeta-kodissa kuin kotihoidossa.

Margareeta-koti on tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoivakodissamme on 39 paikkaa, joista 35 on tehostetun palveluasumisen paikkoja ja 4 on intervalleja. Hoivakoti on jaettu kolmeen eri siipeen; Sini-, Hopea- ja Kultasiipeen, joista Sinisiipi on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Asukkaat tarvitsevat apua ja tukea päivittäisissä toimissa. Työ on asukaslähtöistä ja kuntouttavaa.

Kotihoito toimii Margareeta-kodin ja Vehmaan terveysaseman kanssa samassa rakennuksessa. Tukenasi on osaava henkilökunta. Oman auton käyttö on työssä välttämätöntä.

Tarjoamme Sinulle kannustavan työilmapiirin sekä reilun ja ennakkoluulottoman työyhteisön. Meiltä saat KVTES:in mukaisen palkan.

Katsomme eduksi, jos Sinulla on lääkeluvat kunnossa. Toivomme myös, että olet kiinnostunut ikäihmisten kanssa työskentelystä. Olet oma-aloitteinen sekä työskentelisit iloisella työotteella työyhteisössämme osana hoivakotimme ja kotihoidon arkea.

Sijaisena saat itse määrittää koska ja kuinka paljon haluat itse olla käytettävissä. Annamme mielellämme lisätietoja, jos kiinnostuit sijaisuuksista Vehmaan kunnalla. Sijaisuutta voit hakea joko kuntarekry.fi kautta jättämällä hakemuksen tai ottamalla yhteyttä suoraan.

Lisätietoja antaa Laura Kallila puh. 044 788 0149, sairaanhoitaja Margareeta-koti.
Pirjo Luotonen puh. 0443603909, kotihoidon esimies ja avopalveluohjaaja.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi ja kuulisimme vielä Sinusta lisää!

Tutustu työnantajaan

Laura Kallila puh. 044 788 0149, sairaanhoitaja Margareeta-koti.
Pirjo Luotonen puh. 0443603909, kotihoidon esimies ja avopalveluohjaaja.

Vehmaan kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut
Osoite: Margaretantie 15, 23210 Vehmaa, 23210 Vehmaa

Vehmaa on 2300 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa. Vehmaa sijaitsee Turun (45km) ja Uudenkaupungin välissä (30km).