Hoiva-avustaja, 3 kesäsijaisuutta, Mäntyrinne

Yksikössä on monisairaita ja päivittäisissä toiminnoissaan paljon apua tarvitsevia vanhuksia. Toiminta on asukaslähtöistä ja virikkeellistä. Tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Tilapäishoidossa tavoitteena on kotona asumisen tukeminen mahdollisimman pitkään. Työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja edistetään oikeutta itsenäiseen, hyvään elämään ja itseään sekä hoitoon koskevaan päätöksentekoon. Yhteistyö asukkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä.
Hoiva-avustajan tehtävät vanhusten asumispalveluissa liittyvät asiakkaiden perustarpeista huolehtimiseen ja hoitotyössä avustaviin tehtäviin. Lisäksi yksikön asukkaiden ruoka- ja vaatehuollon tehtävät sekä työympäristön päivittäisestä siisteydestä huolehtiminen. Hoiva-avustaja vastaa osaltaan asukkaan mielekkään arjen toteutumisesta kuten ulkoilusta.

Mäntyrinne sijaitsee Luolavuoren luonnonläheisessä kaupunginosassa osoitteessa Virvoituksentie 5 hyvien ulkoilumahdollisuuksien keskellä. Mäntyrinteessä voit työskennellä joko Tilapäishoidon 20 paikkaisessa Tuulikellossa, 22 paikkaisessa Tyynelässä, 20 paikkaisessa Helmililjan kammarissa, 20 paikkaisessa, Päivänsinessä, 18 paikkaisessa Ainolassa ja 14 paikkaisessa Sinipesässä.

Kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus, laitoshuoltajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen työote
sekä motivaatio toteuttaa asukkaan näköistä aktiivista arkea.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työn vanhusten asumispalvelujen parissa. Työhön perehdytetään ja työssäsi saat työyhteisön ja esimiehen tuen. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule meille töihin!

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yksikön esimies Kristiina Levonen Tilapäishoito ja tehostettu palveluasuminen osastot 1-2
040 1605376; kristiina.levonen@turku.fi
Yksikön esimies Kaisa Myllykoski-Hiltunen Tehostettu palveluasuminen osastot 3-4
040 7566070; kaisa.myllykoski-hiltunen@turku.fi
Yksikön esimies Eeva-Liisa Hazrati Tehostettu palveluasuminen osastot 5-6
040 1630301; eeva-liisa.hazrati@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 4, Mäntyrinne
Osoite: Virvoituksentie 5, 20720 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.