Hoiva-avustaja

Arvostatko asiakkaittemme mahdollisuutta asua omassa kodissa? Koetko ikääntyneiden asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen tärkeäksi?

Haemme hoiva- avustajia Laukaan kotihoitoon ajalle 1.5.-31.10.201.

Hoiva-avustaja toimii asiakkaiden kotona yksin tai yhdessä hoitajan työparina Laukaan kotihoidon alueella. Tehtävä on monipuolista hoiva- ja huolenpitoa asiakkaiden kotona. Hoiva-avustaja toimii asiakkaiden tukena normaaleissa arjen askareissa.

Asiakaslähtöisyys, vuorovaikutustaidoista sekä halu työskennellä ikäihmisten parissa on eduksesi. Olet tärkeä osa moniammatillista osaajien joukkoa. Tehtävän hoitamiseen edellytetään oman auton käyttöä. Suoritettu MiniLOP tai vastaava katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, tarvittavat luvat voi suorittaa työnantajan järjestämänä halutessasi.

Tehtävää varten sinulla täytyy olla osaamista ja halua päivittäisestä asiakkaan hoivasta. Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuoro työtä.

Oletko sinä haluamamme henkilö kyseiseen tehtävään? Tehtävä täytetään sopivan ihmisen löydettyä.

Kotihoidossa on käytössä jaksotyöaika, 38,25/vk. Palkkaus ja muut ehdot määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemus ja cv, joita ei palauteta. Osoite Laukaan kunta, kirjaamo, PL 6, 41341 Laukaa tai kirjaus@laukaa.fi
Hakuaika päättyy 7.5.2021 klo 15.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Riikka Lötjönen, p. 040 828 0081
Sähköposti riikka.lotjonen@laukaa
Palvelupäällikkö Heidi Puttonen, p. 040 828 0187
Sähköposti heidi.puttonen@laukaa.fi

Lisätietoja

Laukaan kunta, Perusturvapalvelut, Vanhus- ja vammaispalvelut

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Pelloskuja 3, 41340 Laukaa

Suggested jobs