test
Hoiva-avustaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Hei Sinä hoiva-avustaja, joka haluat tehdä tärkeää työtä ikääntyvien parissa. Haemme vakituisiin työsuhteisiin ihmisläheisiä ja oma-aloitteisia hoiva-avustajia.
Työkuvaasi kuuluu hoivatyön lisäksi kodinhoidollisia avustavia tehtäviä ruoka- ja pyykkihuoltoon liittyen ja erilaisten tavaralähetysten purkua. Asukkaidenmme arjen aktivointi ja sisällön tuominen heidän arkeen on yksi työtehtävistäsi.
Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää myös viikonloppuvuoroja.
Arvostamme kunnioittavaa asennetta ikääntyneitä ihmisiä kohtaan sekä halua oppia uutta, yhteistyötaitoja ja sitoutuneisuutta työhön.

Tervetuloa meille Ylä-Savoon töihin!

Tämän hetkiset sijoittumispaikat ovat Iisalmessa, Kiuruvedellä ja Sonkajärvellä ikäihmisten asumipalveluyksiköissä sekä sisäisten sijaisten yksikössä.


Hoiva-avustaja tai vastaava tutkinto tai halukkuus lähteä suorittamaan hoiva-avustaja tutkinto


Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävään vaaditaan tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henna Rytkönen (Iisalmi) 040 830 26 03, Piia Heikkinen (Sonkajärvi) 040 489 42 19, Anne-Helena Huttunen (Kiuruvesi) 040 712 69 43, Marjut Kainulainen (sisäiset sijaiset) 040 712 67 12

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut

Ylä-Savon SOTE on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut. Toimialueemme ydinkuntien väestöpohja on n. 39 000 asukasta.


Osoite: PL 4, 74100 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb