Skip to main content
test
Hoiva-avustaja - Jämsän kaupunki

Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee yhteistoiminta-alueensa vammaispalveluiden yksiköihin Jämsässä Linnakotiin, Linnamäentien ryhmäkotiin ja Lukkoilantien asuntoryhmään sekä Kuhmoisten ryhmäkoti Päijäläkotiin hoiva-avustajia sijaisuuksiin ja kesätöihin. Haemme myös lähihoitaja-ohjaajien sijaisia henkilökohtaiseen apuun vaikeavammaisille ja tuki- ja ohjauskäynteihin kehitysvammaisille henkilöille.
Asumisen ohjaajan tehtäviin kuuluu asukkaiden avustaminen, hoito ja ohjaaminen päivittäisissä toimissa, asukkaiden toimintakyvyn ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitäminen ja edistäminen sekä verkostoyhteistyö.
Lähihoitaja-ohjaajien työhön kuuluu asiakkaiden itsenäinen avustaminen, ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toimissa asiakkaiden omissa kodeissa ja kodin ulkopuolella (esim. asioinnit) sekä yhteistyö asiakkaan asioissa yhteistyökumppaneiden kanssa. Avustamiseen voi liittyä myös hoidollisia tehtäviä, asiakkaan terveydentilan ja toimintakyvyn jatkuvaa arviointia, seuraamista ja sen ylläpitämistä. Lähihoitaja-ohjaajien tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä.
Sijaisilta toivomme joustavuutta, palveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 § ja 48a § mukaista rokotesuojaa.
Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Linnakoti ja Lukkoilantien asunnot: asumisyksiköiden esimies Anu Lukander, puh. 040 7343 730, anu.lukander@jamsa.fi
Linnamäentien ryhmäkoti: asumisyksikön esimies Marika Kanneljärvi-Nieppola, puh. 044 5319 456, marika.kanneljarvi-nieppola@jamsa.fi
Kuhmoisten ryhmäkoti Päijäläkoti: asumisyksikön esimies Nina Ikäheimo, puh. 050 4087 235, nina.ikaheimo@jamsa.fi
Lähihoita-ohjaajat: vammaispalvelupäällikkö Armi Lehtinen, puh. 040 5701 778, armi.lehtinen@jamsa.fi

Lisätietoja

vammaispalvelun yksiköt

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Kelhänkatu 3, 42100 Jämsä

Rekommenderade jobb