Skip to main content
test
Hoiva-avustaja - Seinäjoen kaupunki

Hoiva-ja kuntoutuskoti Puistolassa on haettavana hoiva-avustajan määräaikainen toimi 6.6-31.12.2022.

Hoiva- ja kuntoutuskoti Puistola on Seinäjoen kaupungin päihdepalveluihin kuuluva tehostetun asumispalvelun yksikkö. Puistola tarjoaa kodinomaista päihdekuntoutusta yli 18-vuotiaille asiakkaille, joilla on pitkäaikaisesta päihteidenkäytöstä johtuvaa toimintakyvyn alenemaa, muistioireita tai muita päihteidenkäytöstä aiheutuvia haittoja. Yksikkö on 16-paikkainen ja tarjoaa 11 pitkäaikaispaikkaa ja viisi intervallipaikkaa. Puistola on päihteetön yksikkö.

Hoiva-avustajan työnkuvaan kuuluu ruokapalveluun liittyvät tehtävät, mutta työ sisältää myös pyykkihuoltoon ja siivoushuoltoon liittyviä tehtäviä sekä osallistavaa asiakastyötä. Hyvän ammattitaidon lisäksi odotamme hakijalta joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työ on päivätyötä, mutta saattaa sisältää myös viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hoiva-avustajan koulutus tai muu soveltuva koulutus. Alan työkokemus katsotaan eduksi. Huomioimme alan opiskelijat, myös oppisopimus on mahdollista. Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48a §:n mukaista rokotussuojaa sekä hygieniapassia.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Koeaika tehtävässä on 3 kuukautta. Huomioithan, että valintoja voidaan tehdä jo hakuajan aikana.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/paihdepalvelut/puistola/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Suvi Pihlaja, 050 531 4883, suvi.pihlaja@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Päihdepalvelut, Hoiva- ja kuntoutuskoti Puistola

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 64 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi www.toihinseinajoelle.fi www.avaruudenpaakaupunki.fi www.facebook.com/sjkkaupunki www.twitter.com/Sjkkaupunki www.linkedin.com/company/city-of-seinajoki www.youtube.com/seinajoenkaupunki www.instagram.com/sjkkaupunki


Osoite: Eskoontie 57, 60280 Seinäjoki

Rekommenderade jobb