Skip to main content
test
Hoiva-avustaja - Laukaan kunta

Arvostatko asiakkaittemme mahdollisuutta asua omassa kodissa?

Koetko ikääntyneiden asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen tärkeäksi?

Haemme hoiva- avustajaa Laukaan kotihoitoon.
Työ voi alkaa sopimuksen mukaisesti.

Hoiva-avustaja toimii asiakkaiden kotona yksin tai yhdessä hoitajan työparina Laukaan kotihoidon alueella. Tehtävä on monipuolista tukitoimiin liittyvää hoiva- ja huolenpitoa asiakkaiden kotona. Hoiva-avustaja toimii asiakkaiden tukena normaaleissa arjen askareissa.
Asiakaslähtöisyys, vuorovaikutustaidot sekä halu työskennellä ikäihmisten parissa katsotaan eduksesi. Olet tärkeä osa moniammatillista osaajien joukkoa. Tehtävän hoitamiseen edellytetään oman auton käyttöä.

Tehtävää varten toivomme sinulta löytyvän osaamista sekä halua toimia osana asiakkaidemme päivittäistä hoivaa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi.

Työajasta voimme neuvotella. Työsuhde on määräaikainen 31.5.2023 saakka.

Oletko sinä haluamamme henkilö kyseiseen tehtävään? Tehtävä täytetään sopivan ihmisen löydettyä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemus ja cv, joita ei palauteta. Osoite Laukaan kunta, kirjaamo, PL 6, 41341 Laukaa tai kirjaus@laukaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Riikka Lötjönen, p. 040 828 0081
Sähköposti riikka.lotjonen@laukaa

Lisätietoja

Laukaan kunta, Perusturvapalvelut, Vanhus- ja vammaispalvelut

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Pelloskuja 3, 41340 Laukaa

Rekommenderade jobb