Skip to main content
test
Hoiva-avustaja: ikäihmisten asumispalvelut, Nurmes; määräaikainen (id6306) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON - MEILLÄ TYÖT SUJUVAT

Haemme HOIVA-AVUSTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 12.6.2022 mennessä Valtimon Kotorantaan tehostetun palveluasumisen yksikköön.

Sijaisuus alkaa 6.6. tai sopimuksen mukaan ja kestää 2.10.2022 saakka.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä jolloin haku päätetään.

Kotoranta on 30 paikkainen, pääasiassa ikäihmisten tehostettua palveluasumista tuottava yksikkö, jossa on kaksi kriisihuonetta tilapäistä hoivaa tarvitseville. Toimimme kahdessa eri kerroksessa neljässä eri ryhmäkodissa. Asukkaiden asumista tuetaan turvallisessa ympäristössä antamalla apua niissä toiminnoissa, joissa asukkaan omat kyvyt ja voimavarat eivät enää riitä. Voimavarojen aleneminen ja tehostetun palvelun tarve muodostuvat yleensä pitkälle edenneestä muistisairaudesta ja monista somaattisista sairauksista. Hoivakodissa työskennellään asukaslähtöisesti ja kaikilla vakiasukkailla on oma hoitaja. Tällä hetkellä yksikössämme työskentelee lähihoitajien ja hoiva-avustajien lisäksi kaksi sairaanhoitajaa. Oletko sinä heidän tuleva työtoveri?

Hoiva-avustajan tehtävät muodostuvat pääosin ravitsemuspalvelutehtävistä, mutta myös muut hoiva-avustajan tehtävät ovat mahdollisia mielenkiinnon mukaan. Tähän tehtävään ei ole kelpoisuusehtoa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2050,14 €/kk, ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Kysy lisätietoja vs. palveluesimies Taina Hamunen, puh. 013 330 6628, taina.hamunen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 16.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6306
  • 31.5.2022 - 30.6.2022 23:59
  • NurmesPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb