Hoiva-avustaja, Kärpäsen palvelutalo


Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) HOIVA-AVUSTAJAA palveluasumisen tukitehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.5.2021-31.12.2021 Kärpäsen palvelutaloon, Lahteen. Työ on kokoaikainen kaksivuorotyö.

Kärpäsen palvelutalo on tehostetun asumispalvelun yksikkö, jossa tarjotaan ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Vahvistamme nyt henkilökunnan määrää palkkaamalla yksikköön myös hoiva-avustajia. Hoiva-avustajana työhösi kuuluu asukkaiden avustaminen heidän arkisissa toimissaan, keittiö- ja pyykkihuoltoon liittyviä tehtäviä sekä muita tukitehtäviä. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja asiakaslähtöisen toimintakulttuurin.

Hakijalta edellytetään valmiuksia työskennellä ikäihmisten parissa, oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Hoiva-avustajan koulutus ei ole tehtävässä välttämätön.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Miia Auvinen
puh. 050 3987714
miia.auvinen@phhyky.fi

Kärpäsen palvelutalo
Osoite: Palokunnantie 9, 15800 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Suggested jobs